Nyheter

For leger, tannleger og veterinærer:

Vaksiner
Webpharma leverer alle typer vaksiner til din praksis! Søk i databasen og se våre gunstige priser.

Nye A-reseptblanketter
De gamle blankettene er ikke lenger gyldige, - følg denne linken for bestilling av nye!

Lagre dine skjemaer for registreringsfritak!
Du kan be oss om å få skjemaene for registreringsfritak ferdig utfylt fra apoteket og klare for signering.

Ny og forbedret bestillingsside!
Alle varer ligger nå inne med nettopriser! "Søk etter varer" er dessuten forbedret og gjør din bestillingsprosedyre enda enklere!

For alle forbrukere og pasienter:

Få dine medisiner sendt hjem, til jobben eller hytta,- les pressemeldingen nedenfor.

ALLE KAN NÅ TRYGT KJØPE APOTEKVARER PÅ NETTET

Du får nå tilgang til apoteket på PC-en din, og apotekvarene sendes hjem til deg. Dette er mulig dersom du klikker deg inn på www.apotekhjem.no.

Tidligere har kjøp av apotekvarer på internett vært forbundet med nettsteder i utlandet og ulovlig omsetning. Det norske selskapet Webpharma SPT AS har nå lansert nettbutikken www.apotekhjem.no, som gir deg tilgang til alle apotekvarer som er tillatt omsatt i Norge.

Webpharma eier og driver Fyrstikktorget apotek, og er derfor et kompetent og seriøst nettapotek lokalisert i Norge og underlagt norsk lov.

Webpharma var først i Norge med salg av apotekvarer over nettet. I 2004 lanserte selskapet www.teleapoteket.no til det profesjonelle markedet (leger, tannleger og veterinærer). I 2006 fikk de første forbrukere tilgang til noen av varene i dette nettapoteket. Disse har nå fått sitt eget nettapotek gjennom lanseringen av www.apotekhjem.no.

I dag har Webpharma både profesjonelle kunder og forbrukerkunder over hele landet, fra Hammerfest i nord, Kirkenes i øst, Kristiansand i sør og Bergen i vest. Det norske apotekmarkedet domineres av tre store internasjonale apotekkjeder. Webpharma SPT AS er et av de få kjedeuavhengige, norskeide apotek, et av få som tilbyr nettapotek.

Selskapet har også en elektronisk reseptløsning, som gjør det mulig for pasienter å få sendt resepten elektronisk fra sin fastlege, og dermed få medisinen levert hjem eller på jobb. På denne måten kan besøk på et fysisk apotek unngås.

For ytterligere informasjon, kontakt daglig leder Jan-Herik Døhlen på telefon 91 34 42 14 eller send e-post til kundeservice@webpharma.no.